קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

קינוח פיסטוק קפוא עם רוטב פטל

קינוח פיסטוק קפוא עם רוטב פטל
מתכון זה מכין 12 מנות עם 194 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חלב, פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו קינוח קרם פיסטוק קפוא עם רוטב פטל אודם, קינוח תות-פיסטוק קפוא, ו קינוח פטל קפוא עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הוופלים, הפיסטוקים הקצוצים דק והחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ'. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים בצד 3/4 כוס תוספת מוקצפת לקישוט; מקפלים את התוספת המוקצפת שנותרה לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
7
יוצקים מילוי על קרום. להקפיא במשך 5 שעות או לילה. מכסים ומקררים את יתרת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
לרוטב מניחים את הפטל, הסוכר והליקר במעבד מזון. מכסים ומעבדים למשך 1-2 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים וזורקים זרעים ועיסה. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מוציאים את הקינוח מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
10
הסר את דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מקשטים בפיסטוקים קצוצים ונותרים תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
12
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)