קינוח פיסטוק קפוא עם רוטב פטל
מתכון זה מכין 12 מנות עם 194 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חלב, פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו קינוח קרם פיסטוק קפוא עם רוטב פטל אודם, קינוח תות-פיסטוק קפוא, ו קינוח פטל קפוא עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הוופלים, הפיסטוקים הקצוצים דק והחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ'. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים את הפודינג.
מניחים בצד 3/4 כוס תוספת מוקצפת לקישוט; מקפלים את התוספת המוקצפת שנותרה לתערובת גבינת שמנת.
יוצקים מילוי על קרום. להקפיא במשך 5 שעות או לילה. מכסים ומקררים את יתרת הקצפת.
לרוטב מניחים את הפטל, הסוכר והליקר במעבד מזון. מכסים ומעבדים למשך 1-2 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים וזורקים זרעים ועיסה. מקררים עד להגשה.
מוציאים את הקינוח מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בפיסטוקים קצוצים ונותרים תוספת מוקצפת.