קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח שוקולד מוס בראוני

קינוח שוקולד מוס בראוני
המתכון שוקולד מוס בראוני קינוח יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-3 שעות ו-20 דקות. יש קינוח זה 407 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו שוקו, שוקולד צ'יפס, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: מוס בראוני שוקולד, טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, ו יריות בראוני מוס שוקולד.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או nonstick 13x9 אינץ'). גריז תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ 'או מחבת springform 10 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים בראוני, סירופ שוקולד, מים, שמן ו -2 ביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
תערובת בראוניתערובת בראוני
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
תנורתנור
2
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בסיר 2 ליטר, חום 3/4 כוס שמנת ואת שבבי שוקולד על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה; מגניב מעט. בקערה בינונית, להכות 3 ביצים ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד קצף; מערבבים לתוך תערובת שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קרםקרם
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
יוצקים באופן שווה מעל הבלילה.
5
אופים מחבת מלבנית על 44 דקות, מחבת springform על 1 שעה 5 דקות, או עד ציפוי מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
6
מגישים בטמפרטורת החדר, או מכסים בחוזקה ומקררים עד צונן.
7
בקערה קטנה, לנצח את כל המצרכים קצפת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מגישים קינוח עם קצפת. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת