קינוח שכבות לימוני טרופי
קינוח שכבות לימוני טרופי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו אננס, סוכר חום, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 17%. נסו קינוח מרובד, קינוח שכבות, ו קינוח תות מרובד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, אגוזי המלך והסוכר החום; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לחץ לתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
למילוי מסננים אננס, שומרים מיץ לציפוי. הניחו אננס בצד. בקערה גדולה ממיסים ג ' לטין במים רותחים; מערבבים מים קרים. מקררים עד מעובה, על 1 שעה.
מקפלים פנימה את הבננות, המרשמלו והאננס השמור. כף מעל קרום. מקררים עד ליציבות, כ-45 דקות.
לציפוי, שלבו מיץ אננס שמור ומספיק מים למדידת 1 כוס. בסיר קטן שלבו את תערובת הסוכר, הקמח ומיץ האננס לתערובת אחידה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לביצים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מעבירים לקערה קטנה; מצננים לחלוטין. מקפלים פנימה קצפת.
מורחים על שכבת ג ' לטין. מכניסים למקרר לצינון.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "