בריוש ופודינג לחם ברי עם פונדנט לימון יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 348 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו לחם בריוש, מים, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברי בריוש לחם פודינג, ברי בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, ו פודינג לחם בריוש.
הוראות
1
חמאה וסוכר 6 (6 אונקיות) רמקינים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, החלב, השמנת, תמצית הווניל, גרידת הלימון והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
כסף ללא נעליים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב היטב עם מטרפה-ואז תן לו להתייצב כך שלא יהיו בועות אוויר על פני השטח אחרת אלה יגרמו לגושים באנגלייז שלך.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
קורעים את הבריוש לחתיכות גדולות בעזרת הידיים, מוסיפים לתערובת הרפרפת וזורקים לאיחוד. מחלקים באותה מידה את הגרגרים בין הרמקינים ומעליהם את תערובת הלחם. לחץ בעדינות כלפי מטה כך שהם נארזים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדום
בריוש
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מפזרים עוד סוכר ואז מכניסים למקרר למשך 10 עד 15 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
7
אופים 25 דקות במרכז התנור. הפודינג מוכן כשהוא התנפח והקרם מתייצב. החלק העליון צריך להיות צבע זהוב יפה.
פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! הכרמים של פאלון פלייס לנדה זינפנדל עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
פאלון פלייס לנדה ויניארדס זינפנדל
זינפנדל מעודן יפה עם ניחוחות של פטל, תות, אוכמניות ופלפל שחור. מורכבות נחמדה ולא ג ' מי יתר על המידה. תחושת הפה מלאה ועסיסית עם טאנין גמיש הנתמך על ידי אלון צרפתי. הסיום הוא מענג ודורש טעם אחר. זוגות נהדר עם מזונות עשירים.