קינוח תפוחים צרפתי
קינוח תפוחים צרפתי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 289 מעריצים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו קינוח תפוחים צרפתי, ריבועי קינוח צרפתיים קלים להפליא, ו כריכי קינוח לחם צרפתי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב 1 כוס ביסקוויק לערבב, האגוזים וסוכר חום.
חותכים 3 כפות חמאה מוצקה עם מזלג או בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת; להפריש.
מורחים תפוחים בתבנית אפייה. בקערה בינונית, מערבבים הנותרים מילוי מרכיבים עד מעורבב.
אופים כ 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי; מגניב מעט, כ 30 דקות.
מגישים חם אם תרצה עם גלידה.