קינוחי מרנג תותים הם תוספת ללא גלוטן . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 438 קלוריות . זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם תמצית וניל, תותים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוחי מרנג לימון , קינוחי מרנג חגיגיים וקאפקייקס תותים עם קרם חמאה מרנג שוויצרי תותים .
הוראות
1
מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה. צייר עשרים וארבעה 4-in. x 2-1/2 אינץ'. מלבנים על הנייר; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
2
למרנג, בקערה גדולה, מקציפים את החלבונים, 1 כפית וניל, קרם טרטר ומלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, על גובה גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
בננה (בשלה), מעוכה
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
משמשים (מיובשים), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימורים
3
הכנס קצה מאפה עגול #12 בשקית מאפה או בשקית ניילון כבדה. ממלאים שקית במרנג. מעבירים מרנג בשורות ארוכות על מלבנים עד שכל אחד מהם מתמלא לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצה
שקית מאפה
4
אופים בחום של 250 מעלות למשך שעה אחת או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר
5
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר שהתקרר לחלוטין, מסירים את המרנגים מהנייר ומאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
5 כפות צ'דר מגורר
6
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
5 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
7
מורחים כף אחת על כל מרנג.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
8
מניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)
9
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים ואת יתרת הווניל, מקציפים גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלב
בננה (בשלה), מעוכה
5 כפות ריבת פטל
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימורים
10
מניחים בצד 12 תותים; חותכים את שאר התותים ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
משחת שעועית אסייתית
11
מניחים 12 מרנגים על צלחת הגשה שטוחה.
12
מורחים כל אחד ב-2 כפות קצפת; למעלה עם תותים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
משחת שעועית אסייתית
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
13
מורחים כל אחד ב-2 כפות קצפת. משטחים את יתרת המרנגים והקצפת. מכסה בצורה רופפת; מקררים עד שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
14
רגע לפני ההגשה מזלפים סירופ שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
5 כפות סירופ תותים
15
חותכים תותים שמורים לשניים. מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה מעל הקצפת. מקררים שאריות.