קינמון צימוקים - אגוז טופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קינמון צימוקים אגוז טופי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1259 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא אגוזים קלויים, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, עוגת גבינה עם טופי קינמון, ו לילה טופי לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האגוזים, וניל, קינמון וציפורן בקערה. חמאה קלה תבנית אפייה מעוטרת.
מחממים את הסוכר בסיר על חום בינוני, ערבוב עד שהוא פשוט מתחיל להמיס. מבשלים, מערבלים את המחבת אבל לא מערבבים, עד שרוב הסוכר נמס, כ -10 דקות.
מוסיפים את החמאה ומבשלים, מערבלים את המחבת, עד שהתערובת היא ענבר עמוק ומדחום ממתקים רושם 300 מעלות F, כ -7 דקות נוספות.
הסר מהחום; מערבבים בתערובת האגוז, ואז את הצימוקים.
יוצקים על גיליון אפייה מוכן להפיץ עם מרית גומי.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לשבור לחתיכות.