תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגיות קינמון-צימוקים. מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, דבש, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות קינמון וצימוקים גרנולה, גרנולה צימוקים קינמון Superseed, ו קינמון צימוקים בריא תוצרת בית גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד שיבולת שועל, צימוקים, קמח רב תכליתי, קמח מחיטה מלאה, סוכר חום, נבט חיטה, קינמון ומלח. בקערה קטנה, להכות ביצה, רסק תפוחים, דבש ווניל עם whisk עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סוכר חום
רסק תפוחים
נבט חיטה
קינמון
צימוקים
וניל
דבש
שיבולת שועל
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים תערובת רסק תפוחים לתוך תערובת שיבולת שועל; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
4
יוצקים תערובת לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים 20 דקות עבור ברים גרנולה רכה; אופים 30 דקות עבור ברים גרנולה מוצק. מגניב בצלחת 5 דקות. עבור ברים, לחתוך 5 שורות על ידי 4 שורות. מגניב לחלוטין בצלחת, כ -30 דקות.