קינמון צימוקים מערבולת לחם
קינמון צימוקים מערבולת לחם הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צימוקים, חמאה, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: קינמון צימוקים מערבולת לחם, קינמון צימוקים מערבולת לחם, ו קינמון מערבולת צימוקים לחם.
הוראות
מניחים מים, חלב, קיצור, מלח, קמח, סוכר ושמרים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור; לחץ על התחל.
אם המכונה שלך יש הגדרת פירות, להוסיף את הצימוקים על האות, או על 5 דקות לפני מחזור הלישה סיים.
הוציאו את הבצק לאחר סיום מחזור הלישה הראשון. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות להתגלגל החוצה לתוך מלבן.
מורחים בצק עם חמאה, סוכר חום וקינמון.
מגלגלים בצק, ומתחלקים לשני חלקים.
מניחים כיכרות בשתי מחבת לחם משומנת קלות 9x5 אינץ'. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת צמרות של כיכרות עלה עם חמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, עד הקרום הוא חום כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.