ריבועי קינמון-כתום עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. והוא מספק כ 5 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, שעווה ונייר קלף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: ריבועי אגוז קינמון, ריבועי קינמון קפוצ'ינו, ו ריבועי קינמון דביקים.
הוראות
1
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מערבבים יחד קמח ואת החומרים הבאים 5. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
3
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
מגלגלים כל דיסק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
5
העברת בצק, בנייר שעווה, לתבנית אפייה; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
נייר שעווה
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם, להסיר נייר שעווה העליון; לחתוך עם חותך מרובע 2 אינץ', rerolling שאריות בצק פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
8
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
9
מערבבים יחד 1 כף. סוכר ו-1/4 כפית. קינמון טחון, ומפזרים תערובת על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
עוגיות
סוכר
10
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי. לאחסן במיכלים אטומים.