קינמון תאנים עם ציפוי קרם חמאה כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תאנה קינמון עם ציפוי קרם חמאה כתום. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שיבולת שועל מהירה, תאנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ציפוי קינמון קצפת קרם חמאה, קאפקייקס כתומים טריים עם ציפוי קרם חמאה כתום, ו עוגת בננה עם ציפוי קרם חמאה קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר, להרתיח מילוי מרכיבים על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד תאנים הם במכרז ואת רוב הנוזל נספג.
הסר מהחום; מגניב 5 עד 10 דקות.
יוצקים תערובת תאנה לתוך מעבד מזון. כיסוי; תהליך, באמצעות תנועות on-and-off מהיר, עד תאנים הם pureed; להפריש.
תנור חום עד 177°. גריז 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, לשלב מרכיבים קרום עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר. לחץ בתחתית מחבת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
אופים 6 עד 10 דקות יותר או רק עד מילוי ערכות. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 15 דקות.
בקערה בינונית, היכו 3 כפות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיפים אבקת סוכר. הכה במהירות נמוכה, הוספת חלב, 1 כפית בכל פעם, עד התערובת היא חלקה הרצוי עקביות מתפשטת. מערבבים בקליפה כתומה. בזהירות להפיץ על ברים מקוררים.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.