קיץ קציר עוף-סלט תפוחי אדמה
קיץ קציר עוף-סלט תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל מקף, מלח, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט קציר קיץ, שפע {: סלט קציר קיץ}, ו שיבולת שועל קציר קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים 6 כוסות מים מלוחים קלות לרתיחה.
הוסף תפוחי אדמה; לחזור רותחים. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה; קוק חשף 8 עד 12 דקות יותר או עד תפוחי אדמה ושעועית הם פריך במכרז.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יוגורט, רוטב, חזרת, מלח ופלפל; להפריש.
מסננים תפוחי אדמה ושעועית ירוקה; לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר. בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, עוף וסלרי.
יוצקים תערובת יוגורט על סלט; לזרוק בעדינות מעיל. צלחות קו עם ירקות; סלט כפית על ירקות.