קיץ קציר עוף-סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה עוף קציר הקיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 301 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה, רוטב ראנץ', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל ללא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאוד יוגורט ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו קיץ קציר עוף-סלט תפוחי אדמה, סלט קציר קיץ, ו שפע {: סלט קציר קיץ} (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים 6 כוסות מים מלוחים קלות לרתיחה.
הוסף תפוחי אדמה; לחזור רותחים. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה; קוק חשף 8 עד 12 דקות יותר או עד תפוחי אדמה ושעועית הם פריך במכרז.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יוגורט, רוטב, חזרת, מלח ופלפל; להפריש.
מסננים תפוחי אדמה ושעועית ירוקה; לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר. בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, עוף וסלרי.
יוצקים תערובת יוגורט על סלט; לזרוק בעדינות מעיל. צלחות קו עם ירקות; סלט כפית על ירקות.