קיש אספרגוס ותרד
אספרגוס וקיש תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך תרד, בייקון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו אספרגוס, תרד, & פטה קיש, אספרגוס, תרד וקיש בייקון, ללא גלוטן, ו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת ומניחים בצד שמירה על כף השומן.
מוסיף את האספרגוס למחבת ו לטגן עד רק במכרז, על 3-5 דקות.
מוסיף את השום ואת הבצל הירוק לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את התרד ומבשלים אותו עד שהוא נבול.
מרדדים את הבצק ומתאימים אותו למחבת בצורת אביב 9 אינץ'.
מערבבים את הביצים, חלב, גבינה, ירקות, בייקון, מלח ופלפל ושופכים אותו למחבת בצורת האביב.
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד חום זהוב ולהגדיר במרכז, על 25-45 דקות.