קיש בסיסי
קיש בסיסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: קיש בסיסי, קיש בסיסי, ו קיש בסיסי.
הוראות
תנור חימום עד 375 F.In מחבת גדולה, מעל חום בינוני-נמוך, מחממת את השמן.
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מכסים ומבשלים עד הבצלים מתרככים, 5 עד 7 דקות.
מוסיף את הפטרוזיליה ומבשל, מכוסה, במשך 2 דקות יותר.בינתיים, לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי. מערבבים בגראייר, אגוז מוסקט, המלח והפלפל הנותרים, ותערובת הבצל.
מניחים את פיסת נייר על גיליון אפייה מרופדת. לגרד את תערובת הביצה לתוך piecrust; זה יהיה מלא מאוד.
אופים עד המילוי מוגדר וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים.טיפ: חייט את הקיש הזה לטעמך על ידי ערבוב בקומץ של בשר חזיר מבושל קצוץ או ירקות מוקפצים בעת הוספת הגבינה.