קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קיש בצל מקורמל

קיש בצל מקורמל
מתכון קיש בצל מקורמל יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת גרוייר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1843 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קיש בצל מקורמל, קיש בצל מקורמל, ו קישואים וקרמל קיש בצל.

הוראות

1
חיתוך בצל לנבוע שורש
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
כדי caramelize בצל, אתה רוצה לחתוך אותם לאורכו, או מקצה גזע כדי שורש. בדרך זו הבצלים יחזיקו את צורתם טוב יותר במהלך הבישול הארוך המעורב caramelizing. (ראה כיצד לחתוך בצל לפרטים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
1 ראשית, להשתמש בסכין חדה, לקבל אחיזה חזקה על הבצל, לחתוך את קצה הבצל, על ידי כ 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
חותכים על 1 / 8 של אינץ מקצה השורש, ניתוק השורשים, אבל משאיר את הליבה ללא פגע. ואז מניחים את שורש הבצל על הלוח כדי לייצב אותו, וחותכים אותו לשניים, ישר דרך השורש.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
2 לקלף בחזרה את העור papery של הבצל. אם אתה רוצה, כדי לשמור על אזור החיתוך שלך נקי, לחתוך את השורשים עם העורות, אבל לחתוך רק מספיק כדי לחתוך את השורשים המבולגנים. שמור על קצה השורש ללא פגע. זה יעשה את זה קל יותר לחתוך את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
3 עם בצל חצי לחתוך בצד למטה על הלוח כדי לייצב אותו, לעשות חתכים בזווית לתוך הבצל, מקצה גזע עד שורש קצה, חיתוך, אבל לא דרך שורש קצה. עבוד את דרכך סביב קשת הבצל, מכוון את להב הסכין שלך למרכז הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
4 לעשות חתך " V " בקצה השורש של הבצל כדי לחתוך את קצה השורש הקשה, כדי לשחרר את פרוסות הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
קודם-
9
אופים את הקרום
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
1 לעשות קרום טארט קפוא: אם אתה עושה את הקרום שלך (במקום להשתמש קרום קפוא מוכן כבר), לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות, למעגל 12 אינץ'. מתאים למחבת טארט עגולה 9 על 1 1/2 אינץ '(או צלחת פאי 9 אינץ'), לחיצה על הבצק לפינות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
העברה למקפיא לצנן במשך 30 דקות.
12
2 קו קרום קפוא עם רדיד ומשקולות עוגה: מחממים תנור ל 350°f. קו מאפה עם רדיד אלומיניום, לחיצה על הפינות והקצוות, המאפשר רדיד נוסף בצדדים (הם יהיו הידיות שלך כאשר אתה מסיר את רדיד).
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
ממלאים לפחות שני שלישים עם משקולות אפייה-שעועית יבשה, אורז, מטבעות נחושת, או משקולות עוגה קרמיקה או מתכת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1
אופים ראשון במשך 15 דקות, להסיר מהתנור ולתת מגניב כמה דקות. בזהירות להסיר רדיד אלומיניום ומשקולות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר משקולות ואופים שוב: לתקוע את החלק התחתון של מחבת העוגה עם הקוצים של מזלג ולחזור לתנור ואופים 10 דקות נוספות או עד זהב קל. (חורים במזלג הם לכל אוויר לברוח.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
3
העברה מתלה חוט מגניב בעת ביצוע מילוי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4
Caramelizing הבצל והכנת קיש
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
הבצל ייקח כשעה לבשל על הכיריים לפני שהם מוכנים להיכנס לקיש. אז עיתוי חכם, אם אתה עושה את כל קיש מאפס, זה הגיוני להתחיל על הבצל ברגע שיש לך לשים את הקרום לתוך המקפיא להירגע לפני האפייה מראש.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת סאוטה גדולה וכבדה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים ומפזרים מעט מלח עליהם. מבשלים, ערבוב מדי פעם במשך 10 דקות, עד הבצלים התרככו ושקופים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 40 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל משחימים היטב. (ראה כיצד Caramelize בצל לפרטים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים 2 כפיות חומץ בלסמי ומבשלים 10 דקות יותר, עד בצל הם קרמל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
הסר מהחום.
1
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה כדי לתפוס כל ריצה-off יכול להיות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
מורחים בצל על הגבינה ולאחר מכן למעלה עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב, שמנת וביצים. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שפוך על העוגה.
1
מעבירים לתנור, ואופים עד רק להגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך כ 10-15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן

יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. הברוט הבציר צ ' ארלס Heidsieck עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 94 דולר לבקבוק.
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צהוב זהוב מבריק, מבריק עם ניצוצות של ירוק ותסיסה עדינה. האף מורכב עם הערות של הדרים מסוכרים ופירות יבשים, עם גוונים של פקאן ואגוז לוז. ההתקפה היא שופעת חיים ומותקת לפני ציר למרקם עגול, נדיב יותר, ההלוואות לצפיפות יוד ומינרליות בולטת יותר. הגימור הארוך מבטא שפע של ניחוחות עשירים, הערות פורשות של קרמל והדר, כגון yuzu.תערובת: 60% פינו נואר, 40% שרדונה