קיש בצל עגבניות
קיש בצל עגבניות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 3. לבמנה עיקרית זו יש 268 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו מאפה עוגה, פטריות, אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקרום העוגה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קרום פאי סוכר ותבלינים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו קיש בצל, קיש בצל מקורמל, ו קיש בצל מקורמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים גיליון מאפה לשניים. לארוז מחדש ולקרר חצי אחד לשימוש אחר. על משטח מקומח קלות מרדדים את החצי הנותר ל -8 אינץ'. מעגל.
העברה ל-7 אינץ'. צלחת עוגה; קצוות חליל.
שכבו מחצית מגבינת המוצרלה, הבצל והעגבניות במאפה. למעלה עם פטריות; שכבה עם גבינת מוצרלה שנותרה, בצל ועגבניות.
מפזרים גבינת פרמזן. בקערה קטנה שלבו את הביצים, השמנת, החרדל ועשבי התיבול; יוצקים מעל.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 45-55 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.