קיש השוק של פוטנאם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קיש השוק של פוטנאם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. אם יש לכם קמח, בצל, חצי וחצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. הציון הזה די טוב. נסו קיש השוק של פוטנאם, קיש בייקון בשוק האיכרים, ו קיש קישואים וגבינת עיזים (קיש דה קורג'טים או צ' צ'ריבר) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הכינו את הקרום: בקערה גדולה שלבו את הקמח והמלח.
מוסיפים מים כדי להפגיש את הבצק.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ומניחים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מכינים את תערובת הביצים: בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, פלפל, חרדל יבש ופפריקה. הניחו בצד.
מפזרים את הבייקון, אחר כך את הבצל, ואז את הגבינות על גבי הקרום, וחוסכים 1 פרוסת בייקון קצוצה לקישוט העליון.
יוצקים את תערובת הביצים לאט לתוך הקליפה לשפה.
מפזרים את הבייקון השמור על גבי הקיש.
מכסים בנייר כסף ואופים 35 דקות. לאחר מכן להסיר את רדיד ולסיים אפייה במשך 10 דקות. מגניב על רשת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.