קיש חזיר ואספרגוס
לך לחנות ותביא פלפל, גבינת גרוייר, חניתות אספרגוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו קיש חזיר אספרגוס, קיש חזיר ואספרגוס, ו קיש חזיר ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים את הבצק ומתאימים למחבת טארט, ואז מקפיאים: על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעיגול 12 אינץ'. התאימו למחבת טארט עגולה בגודל 10 על 1/2 אינץ ' (עם או בלי תחתית נשלפת), לחצו על הבצק לפינות.
העברה למקפיא לצנן במשך 30 דקות.
טרום אופים קרום טארט: מחממים תנור ל 350°f. קו מאפה עם רדיד אלומיניום, לחיצה לתוך הפינות והקצוות. למלא את החלק העליון עם משקולות אפייה-סוכר, שעועית יבשה, או אורז.
אופים במשך 45 דקות. הרם צדדים של רדיד אלומיניום כדי להסיר משקולות עוגה מחבת טארט. העבר קרום אפוי מראש כדי מתלה חוט מגניב בעת ביצוע מילוי. (ראה כיצד לעוור
אופים קרום עוגה לפרטים נוספים על שלב זה.)
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצלצלים, ומבשלים, ערבוב, עד שקוף אבל לא חום, על 1 דקה.
הוסף אספרגוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אספרגוס רק מבושל( אל דנטה), מעט השחמה, המשרד, לא רגשני, 8 עד 10 דקות.
להרכיב קיש: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191°.
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה כדי לתפוס כל ריצה עשויה להיות (במיוחד אם אתה משתמש במחבת עם תחתית נשלפת.)
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מורחים אספרגוס ונקניק מעל הגבינה ולאחר מכן למעלה עם גבינה נותרת.
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב, שמנת וביצים. מתבלים בפלפל טחון טרי.
מעבירים לתנור, ואופים ב 191° עד רק להגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך כ 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. בועות הדבש נוצצות מוסקטו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![בועות דבש נוצץ Moscato]()
בועות דבש נוצץ Moscato
החך מציע מוס מבעבע המשגשג עם הדרים מתוק מנדרינה, דבש, אפרסקים, פרחים לבנים גרידת תפוזים על הגימור. היין בעל איזון מתיקות וחומציות מסקרנות המספק מבנה והופך אותו לאפריטיף המושלם לקורסי מתאבנים קלים כגון סלטים וגבינות רכות; מובנה מספיק כדי להתאים למטבח חריף, וגם בן לוויה נהדר לקינוחים קלים ומניחים פרי.