קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קיש חזיר וגבינה בריא יותר של בקי

קיש חזיר וגבינה בריא יותר של בקי
אם יש לכם עירית, בצל ירוק, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. . מתכונים דומים: Ham Hawaiian ומחווני גבינה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). פרוש את קרום העוגה ולחץ לצלחת פאי בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק עד נבול ומתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום.
4
מורחים חזיר על קרום עוגה מוכן העליון עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
חםחם
5
מקציפים תחליף ביצה, מתאדים חלב, גבינת מוצרלה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חלב מתאדהחלב מתאדה
תחליף ביצהתחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים מעל תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
7
מפזרים גבינת פרמזן ומקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עיריתעירית
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להגדיל את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד קיש הוא השחמה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור ולאפשר קיש לנוח עד ביצים נקבעות, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.