קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

קיש כרוב קל

קיש כרוב קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש קל קייל. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 456 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כרוב, אגוז מוסקט כפית, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1226 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קיש כרוב, קיש כרוב עם שום, ו קיש עם כרוב, עגבניות, כרישה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף כרוב ולחץ למטה עם מסננת רשת תיל כדי לצלול. מבשלים עד בקושי מכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להעביר כרוב למסננת ולהפעיל תחת מים קרים עד צונן. לסחוט לחות עודפת ולאחר מכן להעביר כרוב למרכז מגבת צלחת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
להפשיל מגבת כדי encase את הכרוב, ולאחר מכן לסובב את הקצוות לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
העברת כרוב מיובש ללוח חיתוך ולחתוך לחתיכות 1-עד 1/2 אינץ'. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מערבבים חצי וחצי וביצים בקערה גדולה ומקציפים עד הומוגנית. מתבלים עם 1 כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים כרוב, גבינה ואגוז מוסקט ומערבבים עם הידיים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
כרובכרוב
8
מניחים לחם בקערה של מעבד מזון ודופק עד פירורים עדינים מושגים. משמנים צלחת פשטידת 9 אינץ ' עמוקה או מחבת ברזל יצוק עם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים פירורי לחם ומסובבים את הצלחת בעודם רועדים לתחתית המעיל ולצדדים. זרוק פירורים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
10
יוצקים כרוב מילוי לתוך צלחת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
11
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפיית אלומיניום מעוטר ואופים עד המרכז הוא רק בקושי להגדיר אבל עדיין מתנועע כאשר נגע, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה. קיש יכול להיות מוגש חם, בטמפרטורת החדר, או ישר מהמקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט rosé עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.