קיש לוריין Au Fromage
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קיש לוריין Au Fromage. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון של אוסקר מאייר, חצי מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קיש של מאדאם Au Fromage, קיש לוריין, ו קיש לוריין II (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
חותכים בחמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים.
הוסף מי קרח, 1 כף. בכל פעם, ערבוב קל עם מזלג עד מרכיבים יבשים הם לחים באופן שווה תערובת נצמד יחד כאשר נלחץ לתוך הכדור. (במידת הצורך, מוסיפים עוד מי קרח, 1 כפית. בכל פעם, עד שהבצק נשאר ביחד.) לשטח את הבצק עד 1/2 אינץ ' -עגול עבה על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף; לעטוף בצורה מאובטחת. מקררים 20 עד 25 דקות. או עד שמצונן היטב.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מקום 9 אינץ צלחת עוגה; לקפל תחת חליל קצה.
מפזרים בייקון וגבינה על החלק התחתון של הקרום.
להקציף ביצים וחצי וחצי עד מעורבב; לשפוך לתוך הקרום.
אופים 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
אופים 35 עד 40 דקות. או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני ההגשה.