קיש לוריין קלאסי
קיש לוריין קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חצי וחצי, שוויצרי או, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידת פודינג קלאסית לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את קרום העוגה בצלחת פאי 9 אינץ'; לחץ על שכבה כפולה של רדיד אלומיניום לתוך הקרום.
אופים ב 450 מעלות במשך 8 דקות; הסר רדיד אלומיניום ואופה 4 עד 5 דקות נוספות, עד הקרום מוגדר. מגניב על מתלה תיל.
בצל קצוץ בכף אחת שמורות טפטוף עד רך; לנקז. בייקון כפית ובצל באופן שווה לתוך קרום אפוי. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי ותבלינים; להוסיף גבינה וקצף לשלב.
יוצקים לתוך הקרום; להגדיר צלחת עוגה על תבנית אפייה.
אופים ב 450 מעלות במשך 35 עד 40 דקות עד קיש הוא זהוב, נפוח וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
במידת הצורך, לכסות את הקצוות של הקרום עם נייר כדי למנוע שריפה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו