קישוא חמאה צלוי, תפוח ולחם חלפיניו
מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 25 אוהדים. אם יש לך שיני שום, שמן זית, פלפלים חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלורית צלויה וסלט תפוחים, דלורית צלויה וסלט תפוחים, ו דלעת קלויה סקווש + מרק תפוחים.
הוראות
o לצלות את הדלעת: מחממים תנור ל 400 מעלות f. תחרה נתחי דלעת סקווש, תפוחים חתוכים לקוביות שיני שום על תבנית אפייה גדולה. בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, סוכר חום, מלח ופלפל.
לטפטף את התערובת על הסקווש והתפוחים. צלוי במשך כ -15 עד 20 דקות.אופ כל לחם שטוח עם גבינה, תפוחים, שום קלוי, סקווש ופרוסות jalapeño.
אופים במשך כ 5 דקות או עד גבינה נמסה.
מוסיפים פרוסות אבוקדו וכוסברה קצוצה על גבי ממש לפני ההגשה.