קישואים בגריל, פרושוטו פריך ופניני פלפל אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קישואים בגריל, פרושוטו פריך ופניניני פלפל אדום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם בגט, פלפל, mezzettan שמן זית כתית מעולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פלפל ופרושוטו פניני, קישואים & Corn Panini עם פלפל ג'ק גבינה, ו ביצים ירוקות ובשר חזיר: פסטה קרבונרה עם קישואים ופרושוטו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את רצועות הפרושוטו ומבשלים אותן, מערבבים מדי פעם, עד שהן משחימות קלות ופריכות, 2 עד 3 דקות.
להעביר את הפרושוטו לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מניחים את הקישואים פרוסים לתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. לאטום את התיק ולגלגל את הקישואים סביב בפנים עד שהוא מצופה היטב בשמן ותבלינים.
מחממים את העיתונות פניני לחום בינוני גבוה. אם העיתונות פניני שלך מגיע עם מגש טפטוף נשלף, ודא שהוא במקום.מסדרים את פרוסות הקישואים על הגריל וסוגרים את המכסה. גריל הקישואים עד שהוא מכרז וסימני גריל מופיעים, 4 עד 6 דקות.עבור כל כריך: חותכים את החלק העליון הכיפתי של חלק בגט כדי ליצור משטח צלייה שטוח. לפצל את באגט כדי ליצור חצאים העליון והתחתון.
מורחים כמה כפיות של פסטו בתוך כל באגט חצי. על חצי בגט התחתון, שכבה קצת גבינה, פרוסות קישואים, פלפלים קלויים, קומץ פרושוטו פריך ועוד גבינה. סגור את הכריך עם חצי באגט העליון.גריל שני פנינים בכל פעם, עם המכסה סגור, עד הגבינה נמסה הבגטות קלויים, 4 עד 5 דקות.