קישואים במרינדה
קישואים במרינדה הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ מזוקק, קישואים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט קישואים טבוע, מרק זוקיני צונן, ו קישואים מרינטה (סלט קישואים במרינדה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרוסות קישואים ושום; מבשלים ומערבבים עד שמתחילים להשחים אבל אתם רוצים שהסקווש יישאר מוצק ולא יהיה רך, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחומץ, מנטה, מלח ופלפל. מוסיפים את שמן הזית הנותר. כפית לתוך צנצנת ולאחסן מכוסה במקרר.