קישואים בקר לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים בקר לאפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 312 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קישואים, שן שום, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפיית ביצים קישואים, קישואים אופים, ו קישואים אופים.
הוראות
בסיר גדול, להביא מים לרתיחה.
תוסיף קישואים. חזור לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 3 דקות או רק עד מכרז.
לנקז ומיד למקם קישואים במי קרח.
במחבת גדולה, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
ניקוז. מערבבים את האורז, רוטב עגבניות, גבינת קוטג', ביצה, אורגנו, בזיליקום ומלח.
סדר חצי הקישואים 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
שכבה עם תערובת בשר וקישואים שנותרו; מפזרים גבינת צ ' דר.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 25-30 דקות או עד מבעבע וגבינה נמס.