קישואים גבינת עיזים פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים גבינת עיזים Frittatan. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו גבינת עיזים-קישואים פריטטה, קישואים, גבינת עיזים, ופריטטה עגבניות, ו אטריות קישואים ופריטטה תרד עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את הקישואים לאורך לשניים וחותכים כל מחצית לצורות חצי ירח דקות מאוד. ממיסים את החמאה במחבת גדולה (רצוי לא דביקה) מעל חום בינוני-גבוה.
מטגנים את הבצל ואז מוסיפים את הקישואים. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים רק עד רך מעט, על 3 עד 4 דקות.
מורחים את הבצל ואת הקישואים באופן שווה על החלק התחתון של המחבת העליון עם ביצים מכות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומאפשרים לו לבשל עד שרק מתחיל להגדיר בקצוות. להתפורר גבינת עיזים באופן שווה על החלק העליון, ולשים אותו בתנור עד הזהב על גבי, על 3 עד 5 דקות. מעט מגניב את פריטטה במחבת לפני חיתוך.
מגישים אותו מהמחבת או להפוך אותו על צלחת, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.