קישואים וביצים
קישואים וביצים נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 153 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 219 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם ביצים, אבקת שום, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו קישואים וביצים, קישואים ביצים מקושקשות, ו קישואים-לביבות תפוחי אדמה עם ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הביצים וגבינת הפרמזן יחד בקערה; מניחים בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים את הקישואים בשמן החם עד שהם מתרככים ומשחימים קלות, כ -7 דקות. מתבלים את הקישואים באבקת שום, מלח ופלפל. מנמיכים את האש לבינונית; יוצקים את תערובת הביצים למחבת. מבשלים תוך ערבוב עדין כ -3 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומכסים. שמור מכוסה מהאש עד שהביצים מתייצבות, כ -2 דקות נוספות.