קישואים וחריסה ברוסקטה
המתכון קישואים וחריסה ברוסקטן מוכן בערך 10 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1444 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו קישואים, גבינת פטה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קישואים וחריסה ברוסקטה, מחבת אטריות קישואים של הריסן וקייל עם פטה, ו דבש-חריסה בשר חזיר עם זעפרן פריקה וקישואים.
הוראות
גריל חום גבוה. פורסים קישואים לאורכם וצולים, הופכים פעם אחת, עד שמופיעים סימני גריל, כ -4 דקות.
בואו להתקרר, ואז קוצצים. בקערה שלבו קישואים עם פטה ושמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מורחים על 1/2 כפית. הכין חריסה על כל טוסט בגט ומעל כל אחד עם כ 1 כף. תערובת קישואים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. () עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![ספאלטי קיאנטי ד. או. סי. ג. ()]()
ספאלטי קיאנטי ד. או. סי. ג. ()
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.