קישואים וקיץ גראטן עגבניות
קיץ courgette & עגבניות gratin הוא תוספת המגישה 4. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך gruyère, בהתאם לגודל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מוקרם עגבניות וקיץ סקווש, קישואים אפויים קישואים עגבניות קיץ סקווש גבינת עיזים גראטן, ו Courgette, בייקון & brie gratin דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 6 דקות, ולאחר מכן לנקז היטב.
מערבבים את השום עם השמן וכמה תיבול. הפשיטו את עלי העשב מהגבעולים שלהם, והוסיפו לנפט.
טפטוף קצת שמן על הבסיס ואת הצדדים של צלחת 1.5 ליטר אטום.
שכבה חצי תפוחי אדמה, עגבניות וקורטונים בצלחת, מטפטף עם שום ושמן עשב כמו שאתה הולך.
מערבבים את שתי הגבינות ומפזרים חצי מעל הירקות.
חזור על שכבות של ירקות ושמן, טפטוף על השמן שנותר, ואז מפזרים את שאר הגבינה.
אופים במשך 40-45 דקות עד הירקות הוא רך ואת הזהב העליון פריך.