קישואים לינגוויני אלפרדו
המתכון זוקיני לינגוויני אלפרדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 408 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, פלפל, פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . מתכונים דומים: לינגוויני אלפרדו, רוטב אלפרדו על פני לינגוויני, ו דלעת אלפרדו לינגוויני טבעוני.
הוראות
לגרוס קישואים עם להב רטוש של מעבד מזון ולזרוק עם 1/2 כפית מלח במסננת.
תנו לקישואים להתרוקן ל 2 עד 3 שעות במידת האפשר.
להעביר קישואים לכמה שכבות של מגבות נייר לסחוט נוזל ככל האפשר.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים שום עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור עד השום הוא ריחני, על 1 דקה. מערבבים בפטריות פורטובלו ומבשלים עד שפטריות שחררו את הנוזל שלהם, המיץ התאדה, והפטריות שחומות, כ -15 דקות. מערבבים גרוס קישואים לתוך הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הקישואים רכים אבל לא רגשני, על 5 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הלינגוויני לרתיחה עד רך אך מוצק לנשיכה, כ 11 דקות; לנקז.
מעבירים לינגוויני לקערה גדולה.
לזרוק פסטה עם תערובת קישואים פטריות, גבינת פרמזן, ורוטב אלפרדו פטריות, זורק עד משולב היטב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון