קישואים ממולאים בעשבים
אם יש לך פירורי לחם, טימין, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: גבינה ממולאת קציצות עשב קישואים, תרד וכרובית עשב קוסקוס ממולאים קישואים, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.
הוראות
חותכים פרוסה דקה את החלק העליון של קישואים עגולים ולהשליך אותם. באמצעות כפית קטנה, לגרד את הבשר, משאיר קיר 1/4 אינץ ' עבה. קוצצים בגסות את הבשר ולוחצים יבש.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה.
מוסיף את קישואים חתוכים לקוביות, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בקושי מכרז, על 3 דקות.
חום 1 כף של שמן זית במחבת.
מוסיפים את הבצל, השום, העגבניה וגירד את בשר הקישואים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים לקערה ומקררים במשך 20 דקות. מערבבים בחזיר, אורז, פטרוזיליה ותימין ומתבלים במלח ופלפל.
מתבלים את כוסות הקישואים במלח ופלפל ומברישים את החוץ בשמן זית. בקערה קטנה, לשפשף את פירורי הלחם עם 1/2 הנותרים כפית שמן זית. תלולית את המילוי בכוסות ולמעלה עם הפירורים. הגדר את הקישואים על תבנית אפייה ואופים במשך כ 40 דקות, או עד במכרז ומחומם דרך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.