קישואים ממולאים ליד המטבח של קמפבל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם עלים אורגנו, אורז חום בישול מהיר, חצילים תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: מטבל תרד חם במטבח של קמפבל, המבורגר הודו ליד המטבח של קמפבל, ו Campbell ' S Kitchen Easy Chicken Paprikash.
הוראות
חותכים את הקישואים לחצי לאורכו. באמצעות baller מלון, לגרוף את עיסת מתוך כל חצי קישואים, עוזב קליפה עבה 1/8 אינץ'. קוביות עיסת ולשמור את קליפות קישואים.
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הגזר ואת עיסת הקישואים ומבשלים עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם. מערבבים את האורז ואת רוטב 1 כוס ומבשלים עד התערובת חמה מבעבע.
כפית את תערובת הירקות לתוך קונכיות קישואים.
מניחים את הפגזים המלאים לתבנית אפייה רדודה 2 ליטר. למעלה עם הרוטב שנותר.
אופים ב 400 מעלות f במשך 30 דקות או עד קונכיות קישואים במכרז.