אם יש לכם אורגנו, תירס גרעיני שלם, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו זוקיני מקסיקני בוריטו תירס, סלט קינואה מקסיקני עם תירס וקישואים, ו סלט תירס ברחוב מקסיקני w / קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, מערבבים כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
תוסיף קישואים. מבשלים 6 עד 7 דקות או עד קישואים הוא השחי קלות ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
מערבבים תירס הנותרים 3 מרכיבים. מבשלים 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.