קישואים משומרים: קישואים סוטוליו
קישואים משומרים: קישואים סוטוליו עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 161 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו אנשובי, חומץ יין, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: קצף קישואים - - - ספומה די קישואים, קישואים " סקאפיס "(קישואים מטוגנים פיקנטיים), ו קורטה די ריסו וקישואים (קרוסטטה אורז וקישואים.
הוראות
חותכים את הקישואים לאורך פרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מניחים את הפרוסות בסיר בינוני. מכסים עם 2 חלקים מים מומלחים 1 חומץ חלק. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה ומאפשרים לרתיחה במשך 5 דקות.
מסננים את הקישואים ומניחים אותם בצנצנת או בקערה. מתבלים בשום, אנשובי, נענע, אורגנו ופתיתי פלפל אדום.
מוסיפים 2 כוסות שמן ו 1/2 כוס חומץ. טבלו לחלוטין את הקישואים בשמן זית. אטום היטב את הצנצנת או הקערה. זוצ ' יני מוכנים לאכילה, אך גם עשויים להישמר כך, בקירור, עד 6 שבועות, כל עוד מפלס שמן הזית נשמר כך שהקישואים שקועים.