קישואים, עגבניות שרי, ופסטה ריקוטה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים, עגבניות שרי, ו ריקוטה פסטאן טרי. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, פטוצ'יני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה שרי עגבניות ריקוטה, עגבניות טריות, ריקוטה, ופסטה ארטישוק, ו פסטת קישואים מוקרמים, עגבניות וריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב וחמאה בסיר כבד קטן על חום בינוני; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מניחים מוצקי חלב בקערה קטנה; מפזרים 1/8 מלח כפית. לזרוק בעדינות לשלב.
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול. מערבבים ב 1 כף מלח ופסטה; לבשל 7 דקות או עד אל דנטה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף קישואים; לטגן 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים 1/4 כפית מלח, פלפל, ושום; לטגן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות; מערבבים עגבניות.
מערבבים 1/8 כפית מלח, פסטה ותערובת עגבניות בקערה גדולה; לזרוק. למעלה עם ריקוטה ונענע.