קישואים צלויים ותפוחי אדמה עם קרום פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים צלויים ותפוחי אדמה עם קרום פרמזן. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 169 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה חדשים, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קישואים צלויים ותפוחי אדמה עם קרום פרמזן, צדפות צלויות עם קרום פרמזן, ו סטייקים צלויים עם פרמזן-מרווה תפוחי אדמה.
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת מגניב. כאשר מגניב, לחתוך את תפוחי האדמה לשניים.
מניחים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני.
מוסיף את החמאה, שום, טימין ורוזמרין ולתת לבשל עד החמאה נמסה, על 2 דקות. בינתיים, מתבלים את הצדדים החתוכים של הקישואים ותפוחי האדמה במלח ופלפל. בזהירות למקם את קישואים ותפוחי אדמה לחתוך את הצד בחמאה מומסת.
תן להם לבשל עד חום זהוב, על 12 עד 15 דקות.
מחממים את המטגן. קו גיליון אפייה עם נייר.
מניחים את הקישואים הגוונים ותפוחי האדמה בצד לחתוך את תבנית האפייה.
מפזרים את צמרות עם פרמזן.
מניחים את המטגן עד הגבינה הוא חום זהוב, על 4 דקות.