קישואים קרבונרה יפים
קישואים קרבונרה יפה דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 958 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכי לחנות ותקני פרמזן, שמנת, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. נסו קישואים קרבונרה, אטריות קישואים קרבונרה, ו Bucatini Carbonara עם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
קרבונרה הוא רוטב פסטה קלאסי עשוי עם שמנת, בייקון ופרמזן והוא טעים לחלוטין. נסה לקנות את החומרים הטובים ביותר שאתה יכול, כמו זה מה שבאמת עוזר לעשות את המנה הזאת מדהים. אני משתמש במגוון פריחה מגוונת של קורנית אבל קורנית נורמלית היא בסדר לשימוש. כשמדובר בסוג של פסטה, אתה יכול להגיש קרבונרה עם ספגטי או לינגוויני, אבל אני כבר אמרתי על ידי mammas איטלקי (מי אני לא מתווכח עם!) שפנה הוא המקורי, אז זה מה שאני משתמש במתכון זה.
לפני שאתה מתחיל לבשל, חשוב לקבל את עצמך מחבת גדולה מאוד, או להשתמש במחבת צלייה צדדית גבוהה כך שתוכל לתת את הפסטה זריקה טובה.
שים מחבת גדולה של מים מלוחים על לרתיחה. חצי ולאחר מכן רבע כל קישואים גדולים לאורך.
חותכים ומשליכים את כל פיסות האמצע רכות, וחותכים את הקישואים בזווית לחתיכות בערך באותו גודל וצורה כמו פנה. קישואים קטנים יותר יכולים פשוט להיות פרוסים דק. המים שלך עכשיו יהיו רותחים, אז להוסיף את פנה למחבת ומבשלים על פי הוראות החבילה.
כדי להפוך את רוטב קרבונרה שמנת שלך, לשים את חלמונים ביצה לתוך קערה, להוסיף את הקרם וחצי הפרמזן, ומערבבים יחד עם מזלג. מתבלים קלות במלח ופלפל ומניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה מאוד (14 אינץ ' הוא התחלה טובה-כל בית צריך אחד!), להוסיף כתם טוב של שמן זית ומטגנים את הפנצ ' טה או בייקון עד חום כהה פריך.
מוסיפים את פרוסות הקישואים ו 2 צביטות גדולות של פלפל שחור, לא רק לעונה אלא לתת לו קצת בעיטה.
מפזרים את עלי הקורנית, לתת לכל דבר מערבבים, כך קישואים מצופה בכל השמן בטעם בייקון היפה, ומטגנים עד שהם מתחילים להפוך זהב קל והתרככו מעט.
חשוב מאוד לתקן את הקטע הבא, או שהקרבונרה שלך תיהרס. אתה צריך לעבוד מהר. כאשר הפסטה מבושלת, לנקז אותו, שומר קצת מי בישול. מיד, לזרוק את הפסטה במחבת עם קישואים, בייקון וטעמים יפים, ואז להסיר מהחום ולהוסיף מצקת של מי בישול שמורות ורוטב שמנת שלך. מערבבים יחד במהירות. (לא עוד בישול עכשיו, אחרת תוכל לטרוף את הביצים.)
קבל את כולם סביב השולחן, מוכן לאכול מייד. בזמן שאתה זורק את הפסטה והרוטב, מפזר את שאר הפרמזן וקצת יותר של מי הבישול במידת הצורך, כדי לתת לך רוטב משיי ומבריק. טעם במהירות לתיבול. אם הצלחת לקבל כל פרחי קישואים, לקרוע אותם מעל, ואז לשרת ולאכול מיד, כמו הרוטב יכול להיות עבה ומשעמם אם נשאר זמן רב מדי.
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"