קישואים ראגו שכבתי אופים
קישואים Ragu אופים שכבתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 424 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, עלי רוזמרין, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות, אפיית טאקו שכבות, ו לא לאפות עוגת לימון שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 218°. Spray שני 17x12 אינץ ' חצי גיליון מחבתות עם ספריי בישול.
מניחים קישואים בשכבה אחת במחבתות.
אופים 20 דקות או עד כמעט מכרז. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F.
בינתיים, לנקב תפוחי אדמה במזלג.
מניחים תפוחי אדמה על מגבת נייר למיקרוגל בתנור מיקרוגל. מיקרוגל נחשף על 6 דקות גבוהות או עד מבושל חלקית. מגניב 10 דקות. לקלף דק פרוסות תפוחי אדמה; להפריש.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ביין, עגבניות, רסק עגבניות, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל נספג.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקמח הנותרים 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה תוססת. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה. מערבבים ברוזמרין ושום.
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מורחים חצי מרוטב הבשר בתבנית אפייה. למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה.
מניחים חצי פרוסות קישואים על תפוחי אדמה; מפזרים 1/2 כוס הגבינה. חזור על שכבות עם רוטב בשר שנותר, קישואים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים חשפו 45 עד 55 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.