דג טג'ין מרוקאי
דג טג'ין מרוקאי נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %92 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2725 קלוריות, 246 גר' של חלבון, ו 128 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, שמן זית כתית נוספת, אבקת ג' ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אבקת ג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג טג'ין מרוקאי, טג'ין סיר קרוק מרוקאי, ו טג'ין עוף מרוקאי.
הוראות
דק קוצצים פטרוזיליה ושום ולשים בקערה בינונית.
מוסיפים את כל התבלינים 2 כפות שמן. לזרוק יחד עם הידיים.קוצצים תפוחי אדמה לתוך עיגולים עבים 1/3 אינץ'. חותכים עגבניות לרבעים. חותכים בצל ל -6 טריזים. קוצצים פלפלים לטבעות גדולות. אספרגוס קצוץ.שים את כל הירקות על צלחת אפייה גדולה או מחבת טאג ' ין, אין שיטה זו רק ערימת אותם על.
טפטוף את שאר שמן הזית מעל הירקות. בשלב זה, לקחת קצת מכל התבלינים המשמשים ומפזרים קלות על ירקות (רק כמה צביטות של כל אחד).קח את כל פורל דברים קומץ קטן של תערובת פטרוזיליה לתוך כל (זה צריך להיות כשליש מהתערובת לכל הדגים). לשפשף קצת שמן זית על הטרוטה אם אתה רוצה לעזור לו פריך את העור.קח שליש מתערובת הפטרוזיליה ומעייל באופן שווה את הירקות על המחבת.
הנח את הדגים על גבי הירקות וכסה את הדגים בתערובת הפטרוזיליה הנותרת.
אופים בתנור 204° שחומם מראש במשך כשעה או עד שהדג פריך מבחוץ והירקות שחומים וצלויים.תהנו!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.