קישואים תבשיל II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים תבשיל Ii. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי קרם, בצל, תערובת מילוי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-226 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תבשיל קישואים, תבשיל קישואים, ו תבשיל קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לבשל קישואים במים מלוחים קלות עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מסננים, ומניחים בקערה גדולה. מערבבים את המרק המרוכז, שמנת חמוצה, בצל וגזר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מלית וחמאה מומסת.
מורחים חצי מתערובת המילוי בתחתית צלחת התבשיל, מוסיפים שכבה של תערובת הקישואים, ומעל עם תערובת המילוי הנותרת.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון הוא חום זהוב.