קל ברביקיו בייבי בחזרה צלעות חזיר
המתכון קל ברביקיו בייבי בחזרה צלעות חזיר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-3 שעות ו-10 דקות. מנה אחת מכילה 884 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מתלים מלאים צלעות חזיר, פפריקה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות חזיר בייבי גב, איטי & צלעות תינוק אחורי קל, ו צלעות חזיר צלויות קלות.
הוראות
מניחים את כל המרכיבים למעט הצלעות בקערה בינונית ומערבבים לשלב; להפריש.
חותכים 4 (24 על ידי 12 אינץ') חתיכות של רדיד אלומיניום; להפריש.ללטף את הצלעות יבש עם מגבות נייר.
הסר את הממברנה הדקה המחוברת לחלק התחתון של הצלעות על ידי ביצוע הפעולות הבאות: הפוך את הצלעות כך שהן למעלה בצד העצם. החל בסוף מתלה 1, להחליק את קצה סכין קילוף בין הממברנה לבין העצם, ואז להרים ולחתוך דרך הממברנה. לתפוס את הממברנה עם מגבת נייר, למשוך אותו לכיוון הקצה השני של המדף ולהסיר אותו לחלוטין. חזור עם המתלה השני.
גזור 1 מדף במחצית לרוחב ולמקם את 2 חתיכות זה לצד זה על גיליון של רדיד. חזור עם המתלה השני חתיכת נייר שנייה.מעיל שווה שני הצדדים של הצלעות עם לשפשף התבלינים. משוך את רדיד מעל כל קבוצה של צלעות כדי ליצור 2 מנות סגורות לחלוטין.
מניחים את החבילות זו לצד זו על תבנית אפייה מעוטרת. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה עם שאר 2 חתיכות של נייר. (בשלב זה, אתה יכול לצלות את הצלעות מיד, אבל עבור הטעם הטוב ביותר ואת המרקם, לקרר אותם עד 24 שעות.)
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. (אם שפשפת את הצלעות מראש, להסיר אותם מהמקרר ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 20 דקות.)
מניחים את כל החומרים בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד הטעמים התמזגו והרוטב צמצם לכ -2 כוסות, כ -30 עד 40 דקות.
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (350°F עד 232°).
הסר את הצלעות מן הנייר, למקם אותם בצד בשרי על הגריל, לצחצח אותם עם חלק מהרוטב. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף ולצחצח את הצלעות ולבשל עוד 5 דקות. המשך לבשל, לדפדף ולצחצח כל 5 דקות, עד שהרוטב התעבה והצלעות מחוממות דרך ויש לי סימני גריל, במשך זמן צליה הכולל של 20 דקות.
מעבירים את הצלעות ללוח חיתוך וחותכים את המדפים בין העצמות.
מעבירים את רוטב הברביקיו הנותר לקערת הגשה ומגישים עם הצלעות.