קל כרוב רול תבשיל
תבשיל קל כרוב רול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 397 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. גשו לסופר וקנו אורז, כרוב, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו תבשיל כרוב מבושל איטי קל, כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, ו תבשיל כרוב רול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x12 אינץ'.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים בשר טחון עד מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, 8 עד 10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים בצל, מים, רוטב עגבניות, שום, מלח ופלפל שחור; מביאים לרתיחה.
מוסיפים אורז, מכסים ומבשלים 10 דקות.
מורחים חצי כרוב מגורר בתבנית אפייה מוכנה; מכסים במחצית תערובת הבשר. חזור על שכבות. סדר בייקון על השכבה הסופית של בשר בקר. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד בייקון הוא פריך וכרוב הוא רך, על 1 1/2 שעות.