קלאסי אגוז Boule
מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בראוניס אגוז פאדג'קלאסי, בראוניס פאדג'- אגוז קלאסי, ו פרמזן בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בשמן. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 5 אונקיות (כ-2 כוסות) קמח לחם, קמח מחיטה מלאה ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש (כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; ללוש אגוזי מלך. צורה בצק לתוך סיבוב 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית אפייה גדולה מפוזרת בקמח תירס. מכסים ולתת עלייה 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מערבבים חלב ביצה לבן; מברשת על הבצק. בצק ציון על ידי ביצוע שני חריצים אלכסוניים עם סכין חדה; לעשות שני חריצים אלכסוניים בכיוון ההפוך כדי ליצור דפוס crosshatch.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הלחם הוא השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל.