קלאסי בשר מבושל איטי ומרק שעורה
קלאסיקה בישול איטי בשר בקר ושעורה מרק הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שעורה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. נסו מרק שעורה בקר לבישול איטי, תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום, בקר, מלח ופלפל בשמן 7 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר משחימים.
תערובת בקר כפית לתוך סיר 6 ליטר איטי. מערבבים גזר, שעורה ומרק.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
הגדל את הגדרת החום לגובה. מערבבים אפונה קפואה ותירס. מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אפונה ותירס חמים.