קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות9
ציון בריאות16
מגזין

קלאסי בשר מבושל איטי ומרק שעורה

קלאסי בשר מבושל איטי ומרק שעורה
קלאסיקה בישול איטי בשר בקר ושעורה מרק הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שעורה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. נסו מרק שעורה בקר לבישול איטי, תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום, בקר, מלח ופלפל בשמן 7 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תערובת בקר כפית לתוך סיר 6 ליטר איטי. מערבבים גזר, שעורה ומרק.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שעורהשעורה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
4
הגדל את הגדרת החום לגובה. מערבבים אפונה קפואה ותירס. מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אפונה ותירס חמים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים