קלבריןspiedini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קלברי Spiedini. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 211 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו שום, אבקת צ'ילי קליפורנית, פתיתי צ' ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו כדורי בשר קלברי, דג חרב בסגנון קלברי, ו עוף קלברי אל מאטון (מתכונים דומים).
הוראות
לתבל את החזיר היטב עם כמות טובה של פלפל שחור ומלח אפור. לרכך את השום ולאחר מכן, מפזרים מלח כדי לעזור בתהליך mashing. באמצעות הצד של סכין, מועך אותו לתוך משחה (תהליך זה הוא עזר יחד אם אתה מפזר את השום עם קצת מלח כדי לעזור לשבור אותו). טעם שום פירה יתפשט ברחבי הנקניק בקלות רבה יותר מאשר שום טחון.
מוסיפים את השום לנקניקיות, ואז מוסיפים את אבקת הצ 'ילי של קליפורניה (זהו צ' ילי מתוק שייתן לנקניק צבע אדום חזק).
מוסיף את פתיתי צ ' ילי, בירה, זרעי שומר ומערבבים היטב. מכסים נקניק בקערה עם ניילון נצמד ומקררים בין לילה.
הערה של השף: אם אתה רוצה לבדוק נקניק חזיר לתיבול, מטגנים קצת במחבת קטנה עם קצת שמן זית לפני הטעימה. זכור, אתה תמיד יכול להוסיף עוד תיבול, אבל אתה אף פעם לא יכול לקחת את זה משם!
ממש לפני הפיקניק שלך, להשרות שיפודי עץ 12 אינץ ' במים במשך 1 שעה, כך שהם לא יעלו באש כאשר אתה מניח אותם על הגריל. מכסים גיליון עוגיות בנייר אלומיניום. צור את הנקניק לתוך כדורי בשר בגודל בייסבול ומניח על גיליון העוגיות. כדי ליצור את spiedini, לשטח את הכדורים לקציצות, מניחים 2 שיפודים באמצע קציצת נקניק, ואז לעטוף את הקציצה בחוזקה סביב שיפוד. לעטוף את spiedini בנייר כי תשתמש כדי להביא אותם לגריל.
מניחים spiedini על החלק הקריר של הגחלים או על גריל בינוני.
טפטוף בשמן זית. גריל במשך כ 10 דקות בכל צד, עד מבושל היטב.