קלוי איטי עגבניות קרוסטיני
קרוסטיני עגבניות קלוי איטי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו באגט עבה, קלמטה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו קרוסטיני עגבניות צלויות, קרוסטיני עגבניות צלויות, ו פלפל קלוי עגבניות קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
סדר עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, בתבנית אפייה רדודה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה 1.
טפטוף עם 2 כפות שמן העונה עם מלח ופלפל. פיזור שום סביב עגבניות, ולאחר מכן צלי באמצע התנור עד עגבניות רכות ועורות מקומטים, על 1 שעה. מגניב, ואז להעביר עגבניות לצלחת, הזמנת שום ושמן בתבנית אפייה.
בעוד עגבניות מתקררות, לשים פרוסות לחם על גיליון אפייה מברשת קלות על שני הצדדים עם שמן נוסף.
אופים באמצע התנור עד הזהב, 15 עד 18 דקות.
מקלפים שיני שום קלויות ומחית למשחה עם שמן ומיצים מתבנית אפייה.
מורחים להדביק על טוסטים, ולאחר מכן העליון כל טוסט עם חצי עגבניות, בצד לחתוך.
מגישים קרוסטיני עם נענע וזיתים.
* עגבניות ורסק שום ניתן להכין 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* טוסטים ניתן אפוי 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.•
חום התאספו crostini בתנור 177° לפני ההגשה אם רכיבים נעשים קדימה.