קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי וגבינת קוטיה
קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי וגבינת קוטיה עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 640 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, עירית, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 42%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי וגבינת קוטיה, קלח תירס בגריל עם חמאת צ'ילי-ליים וגבינת קוטיה, ו קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי ופרסקו קווסו.
הוראות
מחממים גריל לבינוני. קלף את קליפות התירס מבלי להסיר אותן.
מוציאים את המשי ומחזירים את התירס עם הקליפה. משרים בקערה גדולה של מים קרים למשך 30 דקות.
מוציאים תירס מהמים ומנערים עודפים.
מניחים את התירס על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים במשך 15 עד 20 דקות.
פורשים תירס ומברישים בחמאת השום.
מפזרים את גבינת הקוטיה וסוחטים עם ליים.
מפזרים עירית קצוצה, לקישוט.
מערבבים חמאה, שום, הבנרו ועירית במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.