קליטת הגרגרים של מיכאל נטקין-קפליני יין אדום מבושל
צריך ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? קפליני יין אדום מבושלים מבושלים מבושלים של מייקל נאטקין יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קישואים, עלי פטרוזיליה שטוחים, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: קליטת פלפל-קפליני יין אדום מבושל, מנות טופו ארומטיות של מיכאל נטקין, ו מיכאל נקין לסביץ ' (כריך חצילים עיראקי-יהודי).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. לשבור את capellini אורכים כ 3 אינץ'.
מורחים את הפסטה על תבנית אפייה, מחליקים אותה לתנור, וטוסט, משליכים מדי פעם עם מלקחיים, עד חום זהוב, כ -12 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול (לפחות 5 1/2 ליטרים) עם מכסה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, השום וקורט של מלח ומבשלים, ומאפשרים להם רק לרכך ולגדול ארומטי אבל לא חום, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את קישואים ועוד קמצוץ של מלח. Sauté עד קישואים משחימים היטב, על 5 דקות יותר.
מניחים את האטריות על גבי תערובת זוקיני.
שכבה את האספרגוס וכוס 1 של עגבניות שרי על גבי זה ומפזרים את הפפריקה המעושנת, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו ורוזמרין.
יוצקים את היין האדום ומים מעל. לזרוק הכי טוב שאתה יכול עם מלקחיים; זה יהיה קשה בהתחלה כי האטריות נוקשות. להחזיר את החום בינוני לכסות את הסיר.
כל 3 דקות, להסיר את המכסה ולזרוק את הפסטה. זמן הבישול הכולל יהיה 8 עד 12 דקות. לקראת הסוף, לטעום אטריות בכל פעם שאתה מסיר את המכסה כדי לראות אם זה נעשה. אם לא, ולא נשאר לחות בתחתית הסיר, להוסיף קצת יותר יין או מים, על 1/3 כוס.
כאשר האטריות נעשות לטעמך, טעם ולעשות כל התאמות סופיות לתיבול.
מקשטים עם 1/2 הנותרים עגבניות שרי כוס, פטרוזיליה, ועוד לטחון של פלפל שחור.