קליטת הגרגרים של מיכאל נטקין-קפליני יין אדום מבושל
צריך ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? קפליני יין אדום מבושלים מבושלים מבושלים של מייקל נאטקין יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קישואים, עלי פטרוזיליה שטוחים, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: קליטת פלפל-קפליני יין אדום מבושל, מנות טופו ארומטיות של מיכאל נטקין, ו מיכאל נקין לסביץ ' (כריך חצילים עיראקי-יהודי).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191°. לשבור את capellini אורכים כ 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Capellini
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את הפסטה על תבנית אפייה, מחליקים אותה לתנור, וטוסט, משליכים מדי פעם עם מלקחיים, עד חום זהוב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול (לפחות 5 1/2 ליטרים) עם מכסה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל, השום וקורט של מלח ומבשלים, ומאפשרים להם רק לרכך ולגדול ארומטי אבל לא חום, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את קישואים ועוד קמצוץ של מלח. Sauté עד קישואים משחימים היטב, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים את האטריות על גבי תערובת זוקיני.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רי
6
שכבה את האספרגוס וכוס 1 של עגבניות שרי על גבי זה ומפזרים את הפפריקה המעושנת, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
7
יוצקים את היין האדום ומים מעל. לזרוק הכי טוב שאתה יכול עם מלקחיים; זה יהיה קשה בהתחלה כי האטריות נוקשות. להחזיר את החום בינוני לכסות את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כל 3 דקות, להסיר את המכסה ולזרוק את הפסטה. זמן הבישול הכולל יהיה 8 עד 12 דקות. לקראת הסוף, לטעום אטריות בכל פעם שאתה מסיר את המכסה כדי לראות אם זה נעשה. אם לא, ולא נשאר לחות בתחתית הסיר, להוסיף קצת יותר יין או מים, על 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
כאשר האטריות נעשות לטעמך, טעם ולעשות כל התאמות סופיות לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
מתכון לפיצוצ'רי
10
העברה לקערות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מקשטים עם 1/2 הנותרים עגבניות שרי כוס, פטרוזיליה, ועוד לטחון של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)